Din lokale bilforhandler på Alnabru

Kort om bilforhandleren

Bil Invest Oslo AS ble etablert sommeren 2006. Vi er fire autofile ansatte med lang bransjeerfaring og stor lidenskap for bil og mc. Våre ansatte har til sammen over 50 års erfaring fra bransjen og har bil som både yrke og hobby.

Vår målsetning

Vi har som mål å kunne tilby et stort og godt utvalg i pent brukte biler til fornuftige priser for folk flest i prisklassen under 200 000 kroner. 

Våre produkter og tjenester

Bil Invest Oslo har alltid et bredt utvalg av bruktbiler av ulike merker og modeller til riktige priser. I tillegg har vi alltid et godt knippe med spesielle biler som klassiske amerikanske muskelbiler og sportsbiler. Andre spennende kjøretøy som sjeldent tilbys i Norge, importerer vi selv fra USA og Tyskland. Har vi ikke det du leter etter på lager, hjelper vi gjerne til med å skaffe akkurat den bilen du vil ha gjennom vårt kontaktnett.  

Trygg og enkel handel

Våre erfarne salgskonsulenter hjelper deg gjerne med finansiering, forsikring og garantier gjennom våre samarbeid med sparebank 1 Finans Østlandet, Santander Consumer Bank, Gjensidige Bank, DNB Bank ASA og AS Finansiering.

Grundig historikk

Vi legger vi stor vekt på å presentere så grundig og detaljert informasjon som mulig om hvert kjøretøy i annonsene vi publiserer. Vi ønsker at du får en god kundeopplevelse og sørger for at du får full tilstandsrapport før det endelige valget skal tas.

Besøk oss

Bil Invest Oslo AS holder til i Breivollveien 25 på Alnabru i Oslo. Våre lokaler ligger i andre etasje i samme bygning som Staples. Du finner oss opp kjørerampen på baksiden av bygningen. 

Kontaktpersoner

Øystein Karlsen

Salg

    901 07 217
  oystein@bilinvest.no

Tord Dønnum

Innkjøp, taksering og salg

    900 22 919
  tord@bilinvest.no

Maki Svendsen

Administrasjon

  maki@bilinvest.no